logo

Closing Machinery Repair


Sluitapparatuur : Reparatie, Revisie, Periodiek onderhoud, Inspectie, Afstellen en Ombouwen

Closing Machinery Repair is gestart op 1 oktober 2002 door Johan van der Weijde, na 11 jaar bij de Nederlandse Kroonkurk Maatschappij te Rotterdam en 8 jaar bij de Crown Cork Company te Antwerpen in dienst geweest te zijn. 

In Rotterdam heeft Johan van der Weijde 8 jaar de functie van 1e monteur vervuld, hij was verantwoordelijk voor het onderhoud aan alle productie machines voor het vervaardigen van kroonkurken en aluminium sluitingen. 

Later kreeg hij de functie After Sales medewerker voor de Nederlandse markt. De activiteiten bestonden uit het bezoeken van klanten, adviseren, oplossen van problemen en storingen. 

Tijdens zijn werkzaamheden voor Antwerpen werd de markt internationaler en werden de werkzaamheden meer kwaliteit gericht en uitgebreid met reviseren van alle varianten sluitapparaturen, ombouwen van sluitkoppen voor diverse sluitingen en advies bij aanschaf van sluitmachines.

Door de kennis van het productieproces bij het vervaardigen van sluitingen  en het goede contact met de leveranciers van sluitingen en flessen heeft hij in de loop der jaren veel know-how ontwikkeld over de beste combinatie fles en sluiting voor verschillende producten.

In de begintijd als zelfstandige in 2002 kwamen de opdrachten vanuit de brouwerijen en limonade fabrieken, inmiddels behoren melkfabrieken, distilleerderijen, medicijnfabrikanten, fabrikanten van oliën voor consumptie en fabrikanten van chemicaliën tot onze vaste klanten. 

In de loop der tijd zijn de werkzaamheden uitgebreid met scholing van technische medewerkers, preventieve inspecties, onderhoudscontracten en onafhankelijke kwaliteitsbeoordeling bij geschillen. Tevens kalibreren wij de meetapparaaturen voor het bepalen van de afdraaiwaarden en ondersteuning bij bacteriologische onderzoeken.

 

Ook leveren wij de onderdelen van de meest voorkomende sluitkoppen, veel onderdelen zijn uit voorraad leverbaar vanuit eigen magazijn.